Kundcitat

DOdesign med Carin i spetsen jobbar alltid snabbt, effektivt och professionellt med form och färg till både print och digitala alster. Carin följer en given brief, men kompletterar med alternativa lösningar då hon känner att så är lämpligt och relevant. Det känns alltid tryggt att få hjälp av Carin!

Peter Tomczak, Intemarco AB – Affärsutveckling med fokus på marknadsföring och försäljning

Det som mest kännetecknar Carins arbete är att det går blixtrande snabbt och trots det blir kvalitén på resultatet alltid hög. Oftast börjar det med att jag ger en kort beskrivning av vad vi behöver och Carin tar fram ett eller flera bildförslag. Det är alltid med spänning jag öppnar dessa mejlbilagor för att se vad hon åstadkommit och de överträffar nästan alltid min förväntningar. Efter ett par snabba iterationer brukar hon sedan färdigställa materialet.

Ulf Benjaminsson, Westinghouse

Måste bara skriva och berömma dig för ditt fantastiskt fina och snabba arbete med våra trycksaker. Jag har ju varit borta en vecka och kommer hem och allt är klart. Underbart trevligt att arbeta med dig. Du fattar galoppen direkt. Toppen!

Tina Wallin, Svealandstrafiken

Snabbt, enkelt och prisvärt. Så skulle jag vilja sammanfatta vårt samarbeta med Carin. Vi på IKEM har tagit hjälp med layout av allt från julkort till rapporter och dessutom fått hjälp med tryckerikontakter. Det har alltid fungerat jättebra!

Ulla Nyman, IKEM

Mitt första möte med Carin var för snart 15 år sedan då hon hjälpte mig med en trycksak med miljötema. Då var jag på Seco Tools. Sedan dess har vi arbetat tillsammans och Carin är en av mina absolut viktigaste leverantörer! Snabbt och korrekt tar hon sig an uppdragen och hennes förmåga att göra handböcker med siffror och tabeller är enastående liksom att tolka manualer! Carin har också räddat mig många gånger då det brunnit i knutarna då en annons eller annan trycksak snabbt skulle tas fram! Ser fram mot många fler år tillsammans i detta goda samarbete!

Lena Wiig Boström, Marketing Communications Manager 
Sandvik Materials Technology